Woning aan water kopen?

Kies dan de aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar wonen aan water; AAN WATER WONEN® makelaars

Wonen aan het water; velen dromen er van, enkelen realiseren hun droom.

Het uitzicht op de flora en fauna van water is geweldig in alle jaargetijden. Daarom zijn veel mensen op zoek naar een woning aan water. 

Bent u ook op zoek naar zo'n speciale woning? Laat u dan bijstaan door een specialist. De aankoopmakelaar van AAN WATER WONEN® makelaars. Hieronder lees je meer over ons, maar natuurlijk maken wij graag een afspraak met jou om onze toegevoegde waarde nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Wonen aan het water is speciaal, wij zijn de specialist

Volgens ons moet je achteraf het gevoel hebben dat je dolblij bent dat je een aankoopmakelaar hebt ingeschakeld.
Een geschikt huis vinden lijkt best makkelijk met alle online zoek mogelijkheden. Verliefd worden op een huis aan water is zo gebeurd. Maar wat dan? Zie jij door jouw roze bril het huis en zijn omgeving nog goed?
Kijk hieronder maar eens wat wij jou kunnen bieden.

Het aantal woningen aan water is beperkt, zeker naar mate jouw wens specifieker wordt. Gaat het je om het uitzicht, of wil je aan vaarwater wonen. Is de diepgang van dat water van belang en moet de mast van jouw zeilboot ook overeind blijven bij het benaderen van jouw woning, dan wordt de spoeling steeds dunner. 

Omdat wij ons gespecialiseerd hebben en een tomeloos enthousiasme kennen, ben jij aan het juiste adres om met ons (actief) een woning aan het water te vinden.

Een goede, open en duidelijke communicatie is van wezenlijk belang voor een goede relatie tussen jou en jouw makelaar. Als jij de aankoopbegeleiding aan ons toevertrouwt dan houden wij jou vanzelfsprekend goed op de hoogte van al onze activiteiten en vorderingen met betrekking tot jouw toekomstige woning. 

Wij zetten op de volgende manier alle zeilen bij:

• De aankoopbegeleiding is van A tot Z. Het enige wat jij doet, is bezichtigen en beslissingen nemen
• Wij houden jou op de hoogte van de vorderingen en/of resultaten. Mochten wij het nodig achten andere middelen in te zetten dan van tevoren is afgesproken, dan zullen wij dat altijd eerst met jou overleggen
• Wij inventariseren de relevante kenmerken van de woning en het perceel op een zodanige manier, dat de kans op misverstanden met de verkoper zo klein mogelijk is. Hiermee waarborgt jij zo goed mogelijk dat jij niet in juridische (aansprakelijkheids) procedures terecht komt
• Wij nemen telefonisch en per e-mail regelmatig contact met jou op om lopende zaken te bespreken
• En een van onze troeven is dat wij met ons bestand van woningen aan water voor jou pro-actief op zoek gaan
• Zodra jij de geschikte woning gevonden hebt, zullen wij een biedingsvoorstel doen. Wij zullen het bespreken en jou objectieve voor- en nadelen noemen. Net als de waarde natuurlijk, zodat u precies weet wat de hoogte is van een eventuele extra “emotionele” waarde die u bereid bent te betalen. Wij leggen ieder tegenbod aan jou voor
• Als wij de onderhandelingen hebben afgerond, begeleiden wij het proces tot en met de notaris
• Voor ons is nazorg een natuurlijk onderdeel van ons pakket

De aankoopmakelaar van AAN WATER WONEN bellen

023 - 529 57 59