Verkoopmakelaar 

AAN WATER WONEN® kent de (meer)waarde

Uw woning goed verkopen met een makelaar specialist

Wonen aan het water; AAN WATER WONEN® kent de (meer)waarde.

AAN WATER WONEN® makelaars is opgericht door Arnoud Ruhaak van UP® makelaars. Aan water wonen verdient extra aandacht. Het uitzicht op de flora en fauna van water is onbetaalbaar voor velen. De een vindt het zien van water leuk, de ander wil zijn kinderen lekker op het water laten spelen, weer een ander wil vissen en tot slot natuurlijk de grote categorie die graag een bootje aan zijn tuin heeft.

Voor ons zijn alle wensen belangrijk en ze hebben één ding gemeen; Aan water wonen is geweldig!

Veel huizenzoekers van UP® makelaars zoeken specifiek een woning aan water.

Wonen aan het water heeft meerwaarde en die moet natuurlijk ook gerealiseerd worden.
Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in dit deel van de woningmarkt. Zo krijgt uw woning aan water nog meer aandacht en kan niemand er om heen dat uw woning aan water ligt. Daardoor zal de kandidaat koper zich terdege bewust zijn van de enorme concurrentie die hij heeft en daar naar moeten handelen.

AAN WATER WONEN betekent voor ons dat uw woning uitzicht heeft op de flora en fauna van water. Dus ligt uw huis aan een weg met aan de overkant een sloot, gracht, kanaal, zee of ander water én heeft u uitzicht op dat water, dan woont u aan water voor ons en zullen wij dat met liefde en enthousiasme zodanig presenteren

Sommige bedrijven zeggen dat aandacht werkt, wij weten het zeker.

Verkoopmakelaar, specialist AAN WATER WONEN®

Arnoud Ruhaak, makelaar bij UP® makelaars is uw makelaar specialist bij AAN WATER WONEN® makelaars. Het moet een passie zijn om alle voordelen van wonen aan het water over te brengen en daardoor het beste resultaat voor u te boeken.
Belt u ons voor een afspraak. Onze makelaars offerte is gratis en vrijblijvend.

Bel voor een gratis makelaars-offerte

023 - 529 57 59