Bartoklaan 74

Heemstede

vraagprijs

€ 550.000 kosten koper
Bartoklaan 74 HEEMSTEDE

Omschrijving

Appartement te koop in Spaarneborgh Heemstede, Bartoklaan.

Het GROOTSTE 3-kamer appartement (bijna 140m2) met haar twee badkamers wat nu te koop staat met als enige GEDURENDE HET GEHELE JAAR LEVENDIG UITZICHT OP HET MOOIE SPAARNE. Maak snel een afspraak, de Spaarneborgh makelaar laat het u graag in alle rust zien.

UP market AAN WATER WONEN; Graag in Spaarneborgh Heemstede aan de Bartoklaan 74!

Als Spaarneborgh makelaar kom je veel appartementen in Spaarneborgh tegen. Soms raakt de indeling of ligging van het object je in het bijzonder, net als deze keer. Wat een grote, lichte ruimte met prachtig levendig uitzicht! Oké, u zult wat willen veranderen in het appartement, maar dat is ook echt de moeite waard. Dit type appartement binnen Spaarneborgh heeft de mogelijkheid in zich om in de woonkamer zowel de oost zon, als de west zon binnen te krijgen.

Vele jaren hebben de bewoners genoten van dit unieke 3-kamer appartement van bijna 140m2. Niet alleen van het prachtige uitzicht vanaf het terras. Ook de tweede woonlaag (1e etage) bood veel extra. Zo kijk je vanaf de bank, of zelfs zittend aan de eettafel echt op het Spaarne en zie je van alles voorbijvaren. Een prachtig uitzicht waar je nooit op uitgekeken raakt. Bovendien is het veilige, rustige omgeving met vele gelijkgestemde mensen om je heen.

Als zij met hun auto aan kwamen rijden was er altijd wel een plekje vlak bij de deur, bovendien konden zij een plaats huren in de parkeergarage zodat hun auto altijd veilig en droog kon staan als zij hem een tijdje niet gebruikten.
Al vroeg in de lente tot laat in de herfst genoten zij op het terras van de oost zon. Op het Spaarne kon het ook zo gezellig druk zijn met bootjes. Van die hele grote zeilboten met staande masten, luxe motorboten en de leukste pieremachochels. Ja het was goed toeven in dit 3 kamer appartement.

En als de kinderen met kleinkinderen langs kwamen was er voldoende ruimte in de keuken om gezellig met elkaar iets lekkers op tafel te krijgen. Ook bleven de kleinkinderen soms slapen, ja in de 2e slaapkamer is ruimte genoeg. Terwijl ieder z’n privacy had en de kleinkinderen zelfs een eigen badkamer.

Belt u maar met uw makelaar voor een afspraak zodat ook u van dit appartement kunt gaan genieten.

De eerste reactie van de bezoekers is keer op keer: Oh, het appartement is veel groter dan ik dacht en wat is het lekker licht. En zodra zij de woonkamer instappen vergapen zij zich aan het uitzicht in combinatie van het licht en de ruimte.

UPi's:
Wonen aan het water
Woonoppervlak: bijna 140 m2
Slaapkamers: 2
Woonkamer: L-vorm
Terras: circa 16 m2 Oost
Huismeester aanwezig
Service- en reserveringskosten € 388,96 per maand
Huidig voorschot stookkosten € 110,71 (eigen meter)

Ja, het is hier goed wonen in het UP-market appartementencomplex Spaarneborgh.

Meer uitgebreide informatie vindt u op de website van Spaarneborghmakelaar.nl

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 550.000 kosten koper
Aanvaardingdirect
Bouw vorm
Soort appartementportiekflat
Bouwjaar1.974
Bouwvormbestaande bouw
Liggingaan water, vrij uitzicht, beschutte ligging, aan vaarwater, landelijk gelegen
Indeling
Woonoppervlakte137 m²
Inhoud422 m³
Verdiepingen1
Begane grond
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Keukeninbouwapparatuur, dichte keuken
OverigeRuimtentoilet, dakterras, douche, balkon, wasruimte, gang, hal
Tuin
Hoofdtuinzonneterras
Achteromnee
Totale oppervlakte16 m²
Energie
Dak typeplat dak
Dak materiaalplat dak
Refresh to make it work.

Deel op social media